AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

TOYOTA AVENSIS évjárat választása.
Kérjük válassza ki gépjárműve megfelelő évjáratát

Kérjük válassza ki gépjárműve gyártási évét
Évjárat:


Toyota Avensis alkatrészek 1997-től készülnek a japán autómárka 4 és 5 ajtós nagy családi autójához, amelyet ma már 3. generációs változatában gyártanak.

Toyota Avensis alkatrészek világszínvonalon

Toyota Avensis alkatrészek lassan 20 éve készülnek, tehát el lehet mondani, hogy elég tapasztalat gyűlt össze ahhoz, hogy az egyébként is kiváló minőségéről ismert márka hozhassa a megszokott formáját. Hozza is. A Toyota Avendsis alkatrészek világszínvonalúak. Érdemes megemlíteni a modell egyik forradalmi újítását, az úgy nevezett HID és AFS (Adaptive Front-lighting System és adaptive cruise control) rendszert, ami annyit jelent, hogy az autó fényszórója és tompított fénye az időjárási és látási viszonyokhoz, valamint az út vezetéséhez igazodik automatikusan.

Utángyártott Toyota Avensis alkatrészek

Avensis alkatrészek sokszínűsége

A Toyota Avensis alkatrészek sokszínűségét a számos autóipari újdonság is meghatározza. Olyanok, mint például az úgy nevezett LDW, vagy LKA rendszerek. Egyik figyelmezteti a vezetőt, ha eltér az útburkolati jelek megszabta pályától, a másik pedig segíti ennek a pályának a megtartásában. A Toyota Avensis alkatrészek minőségét jelzi, hogy a modell az Euro NCAP legfrissebb töréstesztjén simán hozta az 5 csillagot. A felnőtt utasok biztonsági rátája elérte a 90 százalékot. A modellt 1,6, 1,8 és 2,0 literes benzines, valamint 1,6, 2,0 és 2,2 literes dízel motorokkal, 6 fokozatú automata és kézi sebességváltóval szállítják, de elérhető multidrive S CVT sebességváltóval is.