AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

SUZUKI VITARA évjárat választása.
Kérjük válassza ki gépjárműve megfelelő évjáratát

Kérjük válassza ki gépjárműve gyártási évét
Évjárat:


Suzuki Vitara alkatrészek sokaságát gyártották már eddig is, és még ma is százezer számra készülnek, mivel a modell immár 28 éves és 2015-től már a negyedik generációját gyártják.

Suzuki Vitara alkatrészek négy kontinensen

A Suzuki Vitara alkatrészek igazi nemzetközi kooperációban kerülnek a piacra, ami arra vezethető vissza, hogy maga a modellt Dél-Amerikától, Észak-Amerikán és Ázsián át, egészen Japánig és Hongkongig nagy sikerrel értékesítették. A nagyobb piacokon természetesen a helyi speciális igényeknek megfelelően más-más név alatt és gyakran az ottani nagy gyártókkal közösen szerelve. Így például a Suzuki Vitara alkatrészek egy jó része az USA-ban erősen magán viseli a General Motors munkásainak a keze nyomát.

Utángyártott Suzuki Vitara alkatrészek

A Suzuki Vitara sikermodell

A Suzuki Vitara alkatrészek elterjedtsége a világon és előfordulási gyakoriságuk több tucat ország alkatrész kereskedőjének a polcain, önmagában is elég meggyőző bizonyíték a modell rendkívüli sikerességére. A negyedik generációs, 2014-től gyártott Suzuki Vitara alkatrészekre is érvényes mindaz, amit fentebb mondtunk, azzal, hogy igazán büszkék lehetünk rá, hiszen ez a ma is gyártott, igen exkluzív terepjáró a Suzuki magyarországi gyárának terméke, a magyar munkások tudását és szorgalmát dicséri.