AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

SUZUKI SWIFT évjárat választása.
Kérjük válassza ki gépjárműve megfelelő évjáratát

Kérjük válassza ki gépjárműve gyártási évét
Évjárat:


Suzuki Swift alkatrészek már 10 évvel az előtt sorozatban készültek, mielőtt Esztergomban beindult a modell gyártása az újonnan épült Suzuki gyárban, amely aztán hamarosan a japán cég európia bázisává nőtte ki magát.

Suzuki Swift alkatrészek itthonról

A Suzuki Swift alkatrészek jelentős része Magyarországon készül. Az 1983-ban Japánban bemutatásra került Suzuki Swift alkatrészei sem elsősorban japán termékek voltak, mivel a modell gyártása nagy mértékben támaszkodott a Suzuki és a General Motors közötti együttműködésre, aminek eredményeképpen egy jó ideig a Swiftet - más név alatt -, az Egyesült Államokban is forgalmazták. Az első Magyarországon gyártott Suzuki Swiftet még Antal József miniszterelnök adta át 1992-ben és ezekre az évekre tehető a Suzuki Swift alkatrészek magyarországi gyártásának beindítása is.

Utángyártott Suzuki Swift alkatrészek

A Suzuki kisautókat akart gyártani kis pénztárcákhoz

A japán Suzuki kis autókat tervezett gyártani kis pénztárcájú, főleg kelet-európai vevők számára. A Suzuki Swift alkatrészek ennek megfelelően olyan helyen készülnek, ahol a munkaerő költsége optimális ennek a célnak a megvalósításához. A siker azon is lemérhető, hogy a „a mi autónk” jelszóval népszerűsített, és kombilimousine, limousine és cabriolet változatban is gyártott modell és a hozzá tartozó Suzuki Swift alkatrészek a magyar piacon nem egy évben minden más itt forgalmazott márkát maguk mögé utasítottak.