Európai Regionális Fejlesztési Alap
AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

SKODA OCTAVIA évjárat választása.
Kérjük válassza ki gépjárműve megfelelő évjáratát

Kérjük válassza ki gépjárműve gyártási évét
Évjárat:


Skoda Octavia alkatrészek a mai értelemben 1997-től készülnek Mladá Boleslavban. Azonos név alatt 1959 és 1971 között egyszer már készült ugyancsak nagyon sikeres személyautó a cseh Skoda autógyárban.

Skoda Oktavia alkatrészek világszínvonalon

Skoda Octavia alkatrészek gyártása tehát nem tegnap kezdődött, amiből egyenesen következik, hogy a több évtizedes tapasztalat, ami a cseh gyár és a német Volkswagen, a márka jelenlegi tulajdonosa egymástól függetlenül gyűjtött eddig, garanciát jelent a Skoda Octavia alkatrészek minőségére. A kis- és közép kategóriás autók közé sorolt kocsi rendkívül sikeres fejlesztésnek bizonyult, mert a kiváló gyártási minőséget és a magas felszereltséget, a kellemes dizájnt egy egészen alacsony áron kínálják. 

Utángyártott Skoda Octavia alkatrészek

A Skoda Octavia nagy versenyben áll helyt

A Skoda Octavia alkatrészek és a modell sikerének értékét rendkívül módon emeli, hogy a 2013 óta a 3. generációját elért modellt egy olyan piaci szegmensben gyártják, ahol a világ két legjobban eladott autója, a Toyota Coralla és a Ford Focus a vetélytársai. A saját gyártójánál, vagyis a VW-nál a Skoda Octavia aklatrészek ugyancsak kemény versenytársat tudhatnak maguk mellett, hiszen a VW Gof is ott liheg a már említett két világelső mögött, és közben Németországban a legnagyobb számban eladott autónak számít. A modell jelenleg gyárott változatát napjainkban Csehország mellett, Oroszországban, Ukrajnában, Nigériában, Kínában, Indiában, Kazahsztánban, Algériában is szerelik.