AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

SEAT típus választása.
  1. tipus
  2. seat
Választott gépjármű:


Kérjük válassza ki gépjárműve megfelelő típusát


Seat alkatrészek nélkül nem lenne teljes a Volkswagen alkatrészcsalád, amely a világ harmadik legnagyobb autógyártójához méltó választékban és minőségben áll az autósok rendelkezésére.

Seat alkatrészek sok beszállítótól

A Seat alkatrészek esetében is arra törekszik a márkát birtokló VW, hogy köztük minél több olyan legyen, amelyik több modellbe és más márkába is beszerelhető. Ez a szinergia teszi hatékonnyá a nagy autógyárak esetében több ismert márka fenntartását. A Seat 1950-ben jött létre a spanyolországi Barcelonában, félig állami befektetésként, és nagyrészt bankhitelből, de 7 százalék részesedése volt benne az olasz Fiatnak is. Az első autó és az első Seat alkatrészek 1953-ban készültek el. Harminchárom évvel később, 1986-ban ért véget a Seat autók Fiat bázisra tervezése. Innentől a VW szabja meg a fejlesztési és a gyártási irányt.

Seat utánagyártott alkatrész kereső webáruház

Seat alkatrészek gazdaságos forrásokból

A Seat, amely immár 40 éve a német autóóriás tulajdona, megtartva a márkanevet és a Seat alkatrészek gyártásának irányítását, fokozatosan a VW egyes márkáihoz igazítja a saját fejlesztéseit. Kezdettől fogva az alap a Golf és a Polo, ezek alkatrészei és részegységei határozzák meg a Seat egyes modelljeinek a karakterét, gyártási paramétereit. Ez nem jelenti azt, hogy a Seat alkatrészek teljesen elvesztették volna egyéni jellegüket a nagy VW olvasztótégelyben, de azt mindenképpen, hogy egyre nagyobb szériában és egyre gazdaságosabban készülhetnek, ami a minőségre is kedvező hatással van.