AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

RENAULT típus választása.
  1. tipus
  2. renault
Választott gépjármű:


Kérjük válassza ki gépjárműve megfelelő típusát


Renault alkatrészek alatt az alkatrészek széles skáláját kell érteni, mert a nagy hagyományokkal bíró francia cég és szövetségese, a Nissan kivételesen sok márka tulajdonosa.

Renault alkatrészek számos más márkához

Amikor a Renault alkatrészek kerülnek szóba, akkor nem szabad megfeledkezni arról, hogy az elnevezés nem korlátozódik egyetlen márkára, a Renaultra. A 17 éve létező francia-japán szövetség következtében nem feledkezhetünk meg azokról a márkákról sem, amelyeket a gyártó a Nissannal együtt tart még a kezében. Nevezetesen a következőket: Dacia, Renault Samsung Motors, Infiniti, Datsun, Venucia és a Lada. Ezeknél az alkatrészek egy jelentős része a francia cég gyártmányaira épül, vagy azokkal kompatibilis.

 

Renault utánagyártott alkatrész kereső webáruház

A kooperáció

A francia és japán gyártó együttműködése az eddigi leghosszabb és legeredményesebb kooperáció, ami valaha is megvalósult az autóiparban a résztvevők relatív szabadságának meghagyásával. Az évente a két fél által együtt előállított 8,5 millió autó, önmagában is nagy lehetőséget jelent a Renault alkatrészek fejlesztése és gyártása számára. Különösen akkor, ha figyelembe vesszük, hogy a két nagy márka között a francia alkatrészek és késztermékek súlya lényegesen kisebb, mint a Nissané, annak csak alig a fele. Alkatrész webáruházunk mindkét autómárkához kínál számos terméket.