AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

RENAULT típus választása.
  1. tipus
  2. renault
Választott gépjármű:


Kérjük válassza ki gépjárműve megfelelő típusát


Renault alkatrészek alatt az alkatrészek széles skáláját kell érteni, mert a nagy hagyományokkal bíró francia cég és szövetségese a Nissan kivételesen sok márka tulajdonosa.

Renault alkatrészek számos más márkához

Amikor a Renault alkatrészek kerülnek szóba, akkor nem szabad megfeledkezni arról, hogy az elnevezés nem korlátozódik egyetlen márkára a Renaultra. A 17 éve létező Renault-Nissan szövetség következtében Renault alkatrészekről szólva, nem feledkezhetünk meg azokról a márkákról sem, amelyeket a Renault a Nissannal együtt tart a kezében. Nevezetesen a következőket: Renault, Dacia, Renault Samsung Motors, Nissan, Infiniti, Datsun, Venucia és a Lada. Ezeknél az alkatrészek egy jelentős része a Renault gyártmányaira épül, vagy azokkal kompatibilis.

Renault utánagyártott alkatrész kereső webáruház

A Renault kooperáció

A Reanult és a Nissan együttműködése az eddigi leghosszabb és legeredményesebb kooperáció, ami valaha is megvalósult az autóiparban a résztvevők relatív szabadságának meghagyásával. Az évente a két fél által együtt előállított 8,5 millió autó, önmagában is nagy lehetőséget jelent a Renault alkatrészek fejlesztése és gyártása számára. Különösen akkor, ha figyelembe vesszük, hogy a két nagy márka között a Renault alkatrészek és késztermékek súlya lényegesen kisebb, mint a Nissané, annak csak alig a fele.