AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

OPEL TIGRA évjárat választása.
  1. tipus
  2. opel
  3. tigra
Választott gépjármű:

Kérjük válassza ki gépjárműve megfelelő évjáratát

Kérjük válassza ki gépjárműve gyártási évét
Évjárat:


Opel Tigra alkatrészek nélkül még el lehet képzelni egy autókereskedést, de ez nem jelenti azt, hogy nehéz lenne a beszerzésük. Annak ellenére sem, hogy A 2x2 üléses sportkocsinak nem volt elődje az Opelnél.

Opel Tigra alkatrészek Angliából

Az Opel Tigra alkatrészek beszerzését valamelyest megkönnyíti, hogy az egyébként 1994 és 2004 között gyártott modell angliai összeszerelését csak 2004-ben állították le. Az első években 1,4-1,6 literes motorokkal készült, de már 1995-ben kijöttek egy 3 literes, 154 lóerős motorral, amelyet az autó hátuljában helyeztek el és közvetlenül, gardán tengely beiktatása nélkül a hátsó kerekeket hajtotta meg. Az érdekesség kedvéért: volt egy pickup változata is, amiből viszont csak 25 darabot adtak el, vagyis valójában nem is létezett.

Utángyártott Opel Tigra alkatrészek

Opel Tigra a tengeren túl

Az Opel Tigra alkatrészek gyártásának gazdaságosságát jelentősen javította, hogy a modellt nem csak az európai kontinensen és Nagy-Britanniában forgalmazták, de eljutott Brazíliába, Mexikóba és Ausztráliába is. Az alapmodell első darabjai első kerék meghajtásúak volt és a spanyolországi Zaragozában gördültek le a szerelőszalagról. Az autó erőforrásai az Opel Corsához kifejlesztett motorokra épültek és az Opel Tigra alkatrészek ezen darabjai jórészt kompatibilisek is az Astrával, ami komoly előnyt jelent az alkatrészek beszerzésénél.