AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

OPEL KADETT évjárat választása.
  1. tipus
  2. opel
  3. kadett
Választott gépjármű:

Kérjük válassza ki gépjárműve megfelelő évjáratát

Kérjük válassza ki gépjárműve gyártási évét
Évjárat:


Opel Kadett alkatrészek már 1936-ban is készültek, és a modell utolsó generációjának gyártását 1993-ban fejezték be. Még ebből, az 5. generációs Kadettből is 3,8 millió darabot adtak el.

Opel Kadett alkatrészek időtlen idők óta

Az Opel Kadett alkatrészek ugyan 1935 óta készülnek, de természetesen ezek ma már nem elérhetőek az alkatrész kereskedőknél. Több eséllyel lehet Opel Kadett alkatrészeket találni a C generációs modellhez, amelyet 1973 és 1979 között gyártottak, de még inkább az 1979 és 1984 között értékesített D vagy az azt követő 1993-ig gyártott D generációs Opel Kadettekhez. A kis családi autó rendkívül népszerű volt, nem egy generációja több milliós szériát ért el. A siker arra vezethető vissza, hogy számos motorral és sok változatban kínálták.

Opel Kadett utángyártott alkatrészek

Az Opel Kadett tovább él

Az Opel Kadett sikerét jelzi, hogy a modell gyártásával ugyan 1993-ban felhagytak, de Opel Kadett alkatrészeket még mindig sok helyen gyártanak. Arról nem is beszélve, hogy az Opel deklaráltan a Kadettre építette másik nagy sikerű modelljét az Opel Astrát. Ezért az Astra az F generációval kezdődik. A cég így is ki akart hangsúlyozni, hogy a Kadett utolsó E generációs modelljét már az Astra elődjének kell tekinteni. Mindenesetre ez jót tett az Opel Kadett alkatrészek forgalmának is, hiszen így a Kadett pótalkatrész utánpótlása lényegesen egyszerűbben megoldható volt.