AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

MERCEDES-BENZ típus választása.

Kérjük válassza ki gépjárműve megfelelő típusát


Mercedes-Benz alkatrészek gyártásából és forgalmazásából milliók élnek meg a világ négy kontinensén, mivel az autómárkák autómárkája a világ minden szegletében jelen van. Épp ezért a Kovács Autó alkatrész webshop kínálatában is garantáltan megtalálja.

A Mercedes-Benz alkatrészek legendája

A Mercedes-Benz alkatrészek és maga a német autógyár, a márka még ma is szorosan összekapcsolódik a luxus autó fogalmával, a minőségi gyártással, a kiváló alkatrészellátással és a jó szervizháttérrel. A céget nem tegnap alapították, mert 1871-ben hozta létre Karl Benz, illetve 1890-ben Gottlieb Daimler. Ma a Daimler AG egyik divíziójaként működik, és a világ egyik legértékesebb autómárkájaként tartják számon. A Mercedes nem csak egy autó, de egy fogalom is, ami vonatkozik a az alkatrészek millióira is.

Mercedes-Benz utángyártott alkatrész kereső webáruház

A világmárka és sikertörténete

Amikor Mercedes-Benz alkatrészeket vásárolunk, akkor ritkán jut az eszünkbe, hogy nem olyan régen, 1986-ban ünnepelte a világ az autó 100. születésnapját, ami természetesen a Benz-féle motorkocsi szabadalmazásának időpontjára való megemlékezést jelentette. Innen indult az autózás történelme, és immár 115 éve annak is, hogy az akkori Daimler-Motor Társaság bemutatta az első Mercedes 35 PS nevű járművét, amivel elindult világot meghódító példátlanul sikeres útjára a Mercedes-Benz alkatrészek és személyautók gyártása és forgalmazása.