AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

MAZDA típus választása.
  1. tipus
  2. mazda
Választott gépjármű:


Kérjük válassza ki gépjárműve megfelelő típusát


Mazda alkatrészek gyártása és forgalmazása ma a világ minden országában a napi rutin része az alkatrész kereskedők számára. A cég autói gyártásánál széles beszállítói körre támaszkodik.

Mazda alkarészek a legjobb gyártóktól

A Mazda alkatrészek ezreit gyártják a világ legjobb beszállítói négy kontinensen. A japán cég története a múlt évszázad 20-as éveire nyúlik vissza és szorosan kötődik a tragikus sorsú városhoz, Hirosimához. A Mazda 1930-ban gyártotta az első járművét, amely egy három kerekű motorkerékpár volt, amelyet a felépítményével elsősorban teherszállításra konstruáltak. Az első négykerekű teherjármű a II. Világháború után, 1958-ban gördült ki a Mazda gyár kapuján. Az első két ajtós személyautóra 1960-ig kellett várni. Az R360 egy egészen kis, amolyan népautó volt, alig 3 literes fogyasztással 100 kilométeren. Nagyjából ettől az időponttól kezdődött meg a Mazda alkatrészek nagybani gyártása is.

Mazda alkatrész kereső webáruház kedvező árak, széles kínálat.

Mazda autók Japánból

A Mazda alkatrészek fejlesztése és gyártása ma is a japán iparra támaszkodik. Bár a cég az évi közel másfél millió autójának kétharmad részét még mindig otthon szereli össze, a Japánon kívül készült járművek száma napjainkban már eléri az évi félmillió darabot. Az értékesítés, akár a Mazda alkatrészek, akár a kész autók esetében, pontosan fordított arányt mutat. Az eladott járművek több mint kétharmada Japánon kívül talál gazdára. Főleg az Egyesült Államokban és a Távol-Kelet országaiban, de jut belőlük az európai piacra is.