AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

HONDA típus választása.
  1. tipus
  2. honda
Választott gépjármű:


Kérjük válassza ki gépjárműve megfelelő típusát


Honda alkatrészek szinte a világ minden égtáján készülnek, ahogy a márka gyártmányai, autói és motorkerékpárjai is eljutnak a világ minden szegletébe. Alkatrész webáruházunk kínálatában is ilyen széles kínálat várja.

A Honda alkatrészek kiváló japán minőségűek

A Honda alkatrészek – készüljenek is bárhol a világban – egységes színvonalat képviselnek. A japán termékekre, így az autókra is a kiváló minőség a jellemző immár hosszú évtizedek óta. Mára az egykori tanítványból, aki Európától és Amerikától leste el a gyártási és fejlesztési tudomány alapjait, igazi mester lett, és immár a japánok diktálják a minőséget, ami jól lemérhető a milyenségükön, akárcsak szinte minden japán autó tartósságán és megbízhatóságán. Igaz ez akkor is, ha tudjuk a Honda számos  nem csak japán  beszállítóval működik együtt.

Honda utánagyártott alkatrész kereső webáruház

Alkatrészek előnyei

A Honda alkatrészek előnyei nem korlátozódnak a magas műszaki-technikai színvonalra, a kivitelezés, a gyártás és a szerelés pontosságára, a korszerű és szigorú minőség ellenőrzési rendszerekre, vagy csak a japán munkamorálra. Rájuk is érvényes az az általános japán törekvés, hogy a megrendelt alkatrészek a lehető leggyorsabban és a legpontosabban jussanak el a gyártókhoz, vagy a közvetlen felhasználókhoz. Ehhez rendkívül pontos és szigorú gyártásszervezés és logisztika kell, aminek a japánok nagymestereivé váltak. Az ottani autógyárak vezették be először a raktár nélküli gyártást, ami az alkatrészek beszállításának hihetetlen pontos tervezésén alapul.