AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

FORD FIESTA évjárat választása.
  1. tipus
  2. ford
  3. fiesta
Választott gépjármű:

Kérjük válassza ki gépjárműve megfelelő évjáratát

Kérjük válassza ki gépjárműve gyártási évét
Évjárat:


Ford Fiesta alkatrészek esetében különösen fontos meghatározni, hogy a modell melyik évjáratáról és változatáról van szó, mivel a Ford Fiesta név alatt a Ford 1976 óta gyárt folyamatosan kisautókat.

Ford Fiesta alkatrészek a világ minden táján

A Ford Fiesta alkatrészek a világ minden országában nagy választékban sorakoznak a kereskedők polcain. Nem csoda, hiszen napjainkig a modell 7 generációja került le a gyárak futószalagjairól. Eddig 16 millió példány készül belőle, mégpedig: Európában, Brazíliában, Argentínában, Mexicóban, Kínában, Indiában, Thaiföldön és Dél-Afrikában. És természetesen a Ford Fiesta alkatrészek még ennél is több országban készülnek, hiszen ilyen nagy mennyiségű gyártás esetében a beszállítói kör is nagyon széles.

Utángyártott Ford Fiesta alkatrészek

Ford Fiesta a második legsikeresebb Ford modell

Nem nehéz elképzelni, hogy ilyen nagy szériában, ennyi helyen gyártva és ennyire szerte ágazó igényeket kielégítve a Ford Fiesta alkatrészek és a kész járművek is rendkívül sok változatban kerültek az évtizedek alatt a piacra. Ez elsősorban a motorok nagyságában jelentkezett, abban, hogy benzines, vagy dízel erőforrás kerül-e éppen az adott járműbe. A gyártmánynak ez a rendkívüli sokszínűsége nagy hatással volt a Ford Fiesta alkatrészek gyártására és forgalmazására. A tény, hogy sok helyen gyártották a modellt, nagyon kedvező hatással volt az alkatrészek utánpótlásának színvonalára.