AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

FIAT UNO évjárat választása.
  1. tipus
  2. fiat
  3. uno
Választott gépjármű:

Kérjük válassza ki gépjárműve megfelelő évjáratát

Kérjük válassza ki gépjárműve gyártási évét
Évjárat:


Fiat Uno alkatrészek 40 éven át készültek a világ számos részén, de a modell ma is gyártásban van. Az első 12 évben gyártották kizárólag Olaszországban az Unot, a Fiat egyik legnagyobb piaci sikerét.

Fiat Uno alkatrészek évtizedeken át

Fiat Uno alkatrészek fél évszázaddal a modell 1983-as megjelenése után is lesznek az alkatrész kereskedők polcain, mégpedig a világ egymástól több ezernyi kilométerre lévő országaiban, mivel a modell 40 év alatt 8,8 millió példányban készült, ami azt jelenti, hogy jelenleg is milliók futnak belőle az utakon. Olaszország mellett Dél-Afrikában, a Fülöp-szigeteken és Marokkóban is gyártották és Brazíliában ma is gyártják a Fiat Uno alkatrészeket. A modellt összeszerelő üzemek működtek, Törökországban, Ecuadorban, Lengyelországban, Pakisztánban, Indiában és Argentínában.

Utángyártott Fiat Uno alkatrészek

Fiat Uno a minta kisautó

A Fiat Uno alkatrészek az angol nómenklatúra szerint egy „mini kisautóhoz” készültnek lassan fél évszázada. A több mint 40 éves gyártást három nagy szakaszra lehet felbontani. Az első, amelyben a Fiat Uno alkatrészek kizárólag Olaszországban készültek, és ebben az időszakban a modell két generációja volt forgalomban. Az első 1983 és 1995 között. A második korszak 1995 és 2013 közé esik, amikor a modell második generációját már csak Olaszország határain kívül gyártották. A harmadik korszak 2010-ben kezdődött a 3. generációs modell megjelenésével, amely kizárólag Brazíliában készül.