AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

FIAT TEMPRA évjárat választása.
  1. tipus
  2. fiat
  3. tempra
Választott gépjármű:

Kérjük válassza ki gépjárműve megfelelő évjáratát

Kérjük válassza ki gépjárműve gyártási évét
Évjárat:


Fiat Tempra alkatrészek az azonos nevű alsó-közép kategóriás, kis családi autóhoz készültek 1990 és 1999 között. Olaszország mellett Brazíliában, Törökországban és Vietnamban gyártották.

Fiat Tempra alkatrészek világszínvonalon

A Fiat Tempra alkatrészek a márka valamennyi termékéhez hasonlóan az autógyártás legjobb színvonalán készülnek. Maga a modell elődje, a Fiat Regata helyére lépett a cég választéklistáján. A Fiat Tipo és a Fiat Croma közé pozicionálták a mérete és egyéb tulajdonságai miatt. A Lancia Dedra és az Alfa Romeo 155-tel azonos alvázra szerelték. A fiat Tempra alkatrészek szempontjából jó tudni, hogy 2-3-4 és 5 ajtós változatban is gyártották és 1,4 literestől egészen a 2 literes motorokig sokféle energiaforrással szállították.

Utángyártott Fiat Tempra alkatrészek

Galvanizált Fiat

A Fiat Tempra alkatrészek megrendelőinek tudniuk érdemes, hogy a modell méreteihez viszonyítva nagy üzemanyagtankkal került forgalomba. A legkisebb 65 a legnagyobb 75 literes. Az sem elhanyagolható, hogy a márkára korábban jellemző erős rozsdásodás megakadályozására galvanizált karosszériát használtak, ami extrém mértékben növelte meg az autó ellenálló képességét a korrózióval szemben. Ennek különösen nagy jelentősége volt a dél-amerikai piacokon, ahol a párás meleg éghajlat a jellemző. A Fiat Tempra alkatrészei és néhány megoldása a kezdetekben sok kritikát kapott, de ezeket a kisebb konstrukciós hibákat idővel mind kijavították.