AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

FIAT STILO évjárat választása.
  1. tipus
  2. fiat
  3. stilo
Választott gépjármű:

Kérjük válassza ki gépjárműve megfelelő évjáratát

Kérjük válassza ki gépjárműve gyártási évét
Évjárat:


Fiat Stilo alkatrészek beszerzése nem teljesen rutin feladata, mivel a modellt immár 2008 óta nem forgalmazzák Európába és a gyártása is csak Brazíliában folytatódott 2010 után is.

Fiat Stilo alkatrészek nem csak a Fiattól

A Fiat Stilo alkatrészek jelentős része az olasz autógyár terméke. Ez nem jelenti azt, hogy ne szereltek volna ezekbe a kocsikba is beszállítóktól megrendelt részegységeket, alkatrészeket, ahogyan azt a többi nagy autógyár is teszi. A 3 és 5 ajtós változatban gyártott családi kisautó fékrendszere és a legtöbb elektronikus berendezés például a német Bosch mérnökeit dicséri. A Fiat Stlio alkatrészei tehát multinacionálisak, viszont az önhordó karosszéria, valamint a benzines és a dízel motor saját Fiat fejlesztés.

utángyártott Fiat Stilo alkatrészek

A kis széria nem okoz alkatrészgondokat

Hogy mégis bátran ki lehet mondani: a Fiat Stilo alkatrészek még véletlenül sem számítanak hiánycikknek, az elsősorban arra vezethető vissza, hogy világcégek voltak a modell beszállítói, azaz a Fiat Stilo alkatrészek egy jelentős része idegen fejlesztés, olyan alkatrész, amely más márkák modelljeiben is megtalálhatóak, tehát nincs gond a beszerzésükkel. A már említett Bosch alkatrészek, így például a befecskendező rendszer, a levegőmennyiség mérő, a nagy nyomású légszivattyú, az ABS és az ESP is a Bosch gyártmánya, míg számos más alkatrész az ugyancsak jó nevű TRW/Lucas terméke.