AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

FIAT SIENA évjárat választása.
  1. tipus
  2. fiat
  3. siena
Választott gépjármű:

Kérjük válassza ki gépjárműve megfelelő évjáratát

Kérjük válassza ki gépjárműve gyártási évét
Évjárat:


Fiat Siena alkatrészek 1996 óta készülnek az azonos nevű modellhez, mégpedig számos országban. A modell a Fiat Palio négyajtós változatának is tekinthető.

Fiat Siena alkatrészek Észak-Koreába

Fiat Siena alkatrészek és maga a modell elsősorban Lengyelországban készült a modell első generációjának idején, egészen 2012-ig, de a 2. generációs változatát már ott egyáltalán nem gyártják. A modellt több országban gyártották, így Spanyolországban, Törökországban, Argentínában, Indiában, Iránban, Dél-Afrikában, Marokkóban, Vietnamban és Mexicóban is, sőt, egy erősen átdolgozott változatát Venezuelában és Észak-Koreában is szerelik. Népszerűségére jellemző, hogy csak Brazíliában 800 ezer példányban adták el.

Utángyártott Fiat Siena alkatrészek

Ma Brazíliában és Argentínában gyártják

A Fiat Siena alkatrészek 2012-től már csak Brazíliában és Argentínában készülnek, ami nem meglepő a modell ottani népszerűségét ismerve. E.torQ motorokkal szerelik, amelyek etalonnal is üzemeltethetőek. Ez a motorfajta a Fiat saját fejlesztése, amire 83 millió eurót költött a cég. Az autókba 1,6 és 1,8 literes belsőégésű erőforrásokat építenek be. 2012-től vannak gyártásban a Fiat Siena alkatrészek azon változatai, amelyeket a Fiat Grand Seienába építenek be. Ez az eredeti Siena megnagyobbított változata.