AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

FIAT SCUDO évjárat választása.
  1. tipus
  2. fiat
  3. scudo
Választott gépjármű:

Kérjük válassza ki gépjárműve megfelelő évjáratát

Kérjük válassza ki gépjárműve gyártási évét
Évjárat:


Fiat Scudo alkatrészek az azonos nevű modellhez 1994 óta készülnek és napjainkban is gyártásban vannak. A modell, amely három autógyár együttműködésének gyümölcse.

Fiat Scudo alkatrészek több forrásból

A Fiat Scudo alkatrészek biztonságos utánpótlásában nagy szerepe van annak, hogy a kisteherautó egyszerre négy autógyár kínálatában is helyt kapott. 2016-óta 3. generációs változatát szerelik. A Fiat Scudo alkatrészek teljesen megegyeznek azokkal, amelyeket a Citroën Dispatch, a Citroën Space Tourer, vagy a Peugeot Expert, a Peugeot Traveller, illetve aToyota ProAce modellekbe szerelnek be. A Fiat Scudo alkatrészek ma is készülnek a modell 3. generációs változatához. Az első generáció példányai 1994 és 2006 között gördültek le a futószalagokról, a 2. generációs változatot pedig 2007 és 2016 között gyártották.

Utángyártott Fiat Scudo alkatrészek

Kisbusz változata is népszerű

A Fiat Scudo nem csak mint teherszállító autó ismert, de van ugyancsak népszerű és praktikus kisbusz változata is, amelyben 5-9 utas számára van hely. A szállításra használt változatban a kocsiszekrény térfogata 5000-7000 liter, a rakodási súlya pedig 1,7-1,8 tonna között van. 1,6 és 2,0 literes dízel motorokkal kínálják, amelyek 90 és 163 lóerő között teljesítenek. A benzinmotorral szerelt változatban 140 lóerős, 16 szelepes motor duruzsol. Négy és öt ajtós változatban készül, 5 és 6 fokozatú kézi sebességváltóval.