AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

FIAT REGATA évjárat választása.
  1. tipus
  2. fiat
  3. regata
Választott gépjármű:

Kérjük válassza ki gépjárműve megfelelő évjáratát

Kérjük válassza ki gépjárműve gyártási évét
Évjárat:


Fiat Regata alkatrészek 1983 és 1990 között készültek az azonos nevű modell számára a torinói Fiat gyárban, de szerelték dél-amerikai vevők számára Argentínában is.

Fiat Regata alkatrészek ma is kaphatók

A Fiat Regata alkatrészek elég nagy változatosságot mutatnak, mert a modellnek a gyártás hét éve alatt számos változata került a felhasználókhoz. Valamennyiben Fiat Regata alkatrészek voltak ugyan, de azért más az eredeti kis családi autó és megint más ugyanennek a Van változata. A gyártási helyeknek is volt jelentősége egyes alkatrészek minőségére és fontos paramétereire. A modell főleg Dél-Amerikában vált népszerűvé, de jól eladható volt az igényesebb piacnak tartott Nagy-Britanniában is.

Utángyártott Fiat Regata alkatrészek

Benzines és dízeles változat

A Fiat Regata alkatrészek beszerezhetőségében annak is szerepe van, mégpedig pozitív, hogy a modell a Fiat Ritmo alvázára épül, így számos főalkatrésze csereszabatosnak tekinthető. A modell elődje a Fiat 131-es volt. A benzines változatokat 1,3-1,6 literes, míg a dízeleket 1,7 – 1,9-es motorokkal szállították. Tíz különböző benzines és négy dízel motort szereltek az autóba 7 év alatt. Limousine és kombi változatban is meg lehetett rendelni, ami továbbnöveli a Fiat Regata alkatrészek változatosságát.