AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

FIAT PUNTO évjárat választása.
  1. tipus
  2. fiat
  3. punto
Választott gépjármű:

Kérjük válassza ki gépjárműve megfelelő évjáratát

Kérjük válassza ki gépjárműve gyártási évét
Évjárat:


Fiat Punto alkatrészek beszerzésekor is figyelni kell a kocsi évjáratára, mert a modellt 1993 óta gyártják és a 23 évvel ezelőtti és a mai változat között három generációs különbség van.

A Fiat Punto alkatrészek milliói vannak a piacon

A Fiat Punto az olasz autógyár egyik siker-modellje, amiből máig több mint 9 milliót adtak el világszerte. A kisautó kategóriába tartozó Punto a Fiat Uno utódja. Első meghajtású és a motor elől van. A Fiat Punto alkatrészek természetesen a nagy hagyományokkal rendelkező olasz autógyártás minden erényét felvonultatják, de az igazi sikert az 1994-ben megjelent cabriolet változat hozta meg. Főleg ennek köszönhető, hogy a Fiat Punto 1996-ban a legnagyobb számban eladott autó volt Európában. Ezt megelőzően, 1995-ben elnyerte az év autója címet.

Utángyártott Fiat Punto alkatrészek

A Fiat Punto napjainkban

A Fiat Punto alkatrészek a modellel együtt hatalmas fejlődésen mentek keresztül. Jelentős előrelépés volt ezen az úton, a harmadik generációs, az elődöknél lényegesen nagyobb, az úgy nevezett Grande Punto gyártásba állítása, amit a ma is gyártott Punto Evo követett 2009-ben. Ezt csak három évig gyártották ezen a néven, mert 2012-ben a Fiat visszatért az eredeti Punto névhez. A 2005-től és a napjainkban is gyártott és értékesített Fiat Punto alkatrészek egy nagy család egymással rokon tagjai. Ez azért semmiképpen sem jelenti azt, hogy a Punto nem fejlődne és ezt nem követnék folyamatosan az alkatrészek is.