AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

FIAT PANDA évjárat választása.
  1. tipus
  2. fiat
  3. panda
Választott gépjármű:

Kérjük válassza ki gépjárműve megfelelő évjáratát

Kérjük válassza ki gépjárműve gyártási évét
Évjárat:


Fiat Panda alkatrészek 1980 óta sorakoznak a kereskedők polcain és ez még sokáig így lesz, mivel a modellt most is gyártják és ma már a harmadik generációja van forgalomban az egész világon.

Fiat Panda alkatrészek Fiat minőségben

A Fiat Panda alkatrészek esetében is igaz, hogy az olasz autógyár nagyon odafigyel a minőségre és ezt követeli meg a beszállítóitól is. Természetesen az első generációs Fiat Panda alkatrészek, amelyek az 1980 és 2003 között gyártott autókhoz valók, tehát 23 éven át készültek, nagy változáson mentek keresztül, ahogy maga a modell is. Az első generációs Fiat Panda alkatrészek az úgy nevezett „öreg” pandákba valók. A második generációs járművek már a mai kornak megfelelő, nagyrészt elektronikusan vezérelt alkatrészeket tartalmaznak, vagyis tényleg egy egészen más generációnak a tagjai.

Utángyártott Fiat Panda alkatrészek

A Fiat Panda kis városi autócska

A Fiat Panda igazi városi kisautó. Elődje a Fiat 126-os, ami viszont a Magyarországon is jól ismert lengyel Polski Fiat elődje is. Szinte hihetetlen nagy választékban készültek az elmúlt évtizedekben a Fiat Panda alkatrészek, mivel a kis autót is sikerül egészen nagy számú változatban, még van-ként is gyártani. A beépített erőforrások is nagyon sokfélék voltak, de a kocsi dizájnja is jelentős fejlődésen ment át a régi idők négyszögletes formáitól a jelenkori lekerekített idomokig. Mindeközben a Fiat Panda 2. és 3. generációs alkatrészei is figyelemre méltó metamorfózison mentek keresztül.