AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

FIAT PALIO évjárat választása.
  1. tipus
  2. fiat
  3. palio
Választott gépjármű:

Kérjük válassza ki gépjárműve megfelelő évjáratát

Kérjük válassza ki gépjárműve gyártási évét
Évjárat:


Fiat Palio alkatrészek 10 éve készülnek a ma is gyártott azonos nevű modellhez, így aztán az alkatrészellátás jobb már nem is lehetne. A szuper kisautó frontmotorral és első kerék meghajtással készül.

Fiat Palio alkatrészek az egész világon

A Fiat Palio alkatrészek egy - úgy nevezett - „World Car” (világató) összeszereléséhez készülnek. Ezt a definíciót azokra a konstrukciókra használják, amelyeket már a tervező asztalon azzal a szándékkal vázolnak fel, hogy számos változatban, számos modellként lehessen őket a világ bármely táján, egyszerre több autógyárban is szerelni. Ezzel a Fiat Palio alkatrészek megkönnyítik a modell elterjedését a fejlődő világban, ahol nem csak kész termékeket szeretnének vásárolni, hanem a saját iparuk fejlesztése céljából részt akarnak venni az autók készre szerelésében is.

Utángyártott Fiat Palio alkatrészek

Fiat Palio változatos formában és funkciókkal

A Fiat Palio alkatrészek elképesztő változatosságban jelennek meg, hiszen a modell – az angol nómenklatúra szerint – országonként más-más változatban, mint hatchback, sedan, pickup, és station wagon készül. Ez jellemzi a motorok kínálatát is, amelyek természetesen benzines vagy dízel üzeműek. A gyakorlatban egy olyan világautó, mint a Fiat Palio alkatrészek, a gyártás megkezdése után alig néhány évvel már a következő országokban készülnek: Brazília után, Argentínában, Lengyelországban (az európai piacra) Marokkóban, Törökországban, Indiában, Dél-Afrikában (ott a Nissannál), Egyiptomban és persze Kínában.