AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

FIAT MAREA évjárat választása.
  1. tipus
  2. fiat
  3. marea
Választott gépjármű:

Kérjük válassza ki gépjárműve megfelelő évjáratát

Kérjük válassza ki gépjárműve gyártási évét
Évjárat:


Fiat Marea alkatrészek 1996-tól készültek. Maga a modell utolsó darabja 2002-ben gördült le a futószalagról, vagyis nem egy nagy szériában és évtizedeken át gyártott modellről van szó.

Fiat Marea alkatrészek nem számítanak ritkaságnak

A Fiat Marea alkatrészek ugyan egy olyan modellhez tartoznak, amelyet alig 6 évig gyártottak, mégsem lehet arról beszélni, hogy nehéz lenne a beszerzésük. Ennek oka, hogy a Fiat is beszállítók sokaságával működik együtt, akik egy-egy saját fejlesztésű alkatrészt, részegységet nem csak egy autómárkához kínálnak, főleg nem csak egy modellhez, ezért azok gyártása gyakran az adott modell előtt már régen elkezdődött, vagy annak kifutása után még sokáig tart. Ez a helyzet a Fiat Marea alkatrészek esetében is.

Utángyártott Fiat Marea alkatrészek

A Fiat Marena nem elszigetelt Modell

A Fiat Marena alkatrészek elérhetőségét segíti az is, hogy a modell nem csak úgy lóg a levegőben, vagyis egyáltalán nem elszigetelt fejlesztési zsákutcáról van szó. A modell ugyanis erősen a Fiat Bravora hajaz, ami a nagyobb méretek ellenére a külsején is elég világosan felismerhető, de sokkal inkább láthatóvá válik, ha bekukkantunk a motorháztető alá. Ebből következően a Fiat Marena alkatrészek nagy számban azonosak a Bravoban használtakkal, ami jelentősen megkönnyíti az alkatrészek beszerzését a Marenához.