AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

FIAT FIORINO évjárat választása.
Kérjük válassza ki gépjárműve megfelelő évjáratát

Kérjük válassza ki gépjárműve gyártási évét
Évjárat:


Fiat Fiorino alkatrészek 1977 óta készülnek Brazíliában. Ma már a 3. generációs modelleket szállítják a kisteherautóból, amelynek van személyszállító változata is.

Fiat Fiorino Brazíliából

Az első két generációs Fiat Fiorino alkatrészek szinte teljes egészében a kisteherautó kategóriás városi áruterítő járművekhez készültek és a modellt Brazíliában szerelték össze. Az első generációs Fiat Fiorino alkatrészek egészen egyszerűen egy Fiat 147, vagy a Brazíliában Fiat 127-nek nevezett karosszéria hátsó részére szerelt dobozhoz készültek, egy alig 900 köbcentis, 45 lóerős motorral, amellyel 125 kilométeres óránkénti csúcssebességet lehetett elérni. A megengedett hasznos terhelése úgy három és fél mázsa körül volt.

Utángyártott Fiat Fiorino alkatrészek

A Fiat Punto alvázára

Az 1988 és 2013 között gyártott második generációs Fiat Fiorino alkatrészek már egy sokkal tudatosabb konstrukció és egy korszerűbb megoldásokat tartalmazó fejlesztés eredményeképpen jöttek részre. Ez a változat egy Punto alvázra épül és sokkal inkább megfelel a céljának, stabilabb és a dizájnja is sikeresebb. Nem csak dobozos, de nyitott teherkocsi változata is volt, a kisbusz mellett. Az igazi minőségi ugrást a 2013 óta gyártott integrált csomagterű, magas tetejű kombi hozta meg, amely Peugeot-Citroën-Fiat együttműködés eredménye és Peugeot Bipper valamint Citroën Nemo néven is forgalmazzák, ami miatt a Fiat Fiorino alkatrészek nagyon könnyen beszerezhetőek.