AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

FIAT DUCATO évjárat választása.
  1. tipus
  2. fiat
  3. ducato
Választott gépjármű:

Kérjük válassza ki gépjárműve megfelelő évjáratát

Kérjük válassza ki gépjárműve gyártási évét
Évjárat:


Fiat Ducato alkatrészek 1982 óta készülnek a máig gyártott sikeres modellhez, ami önmagában is garancia arra, hogy nem fordul elő alkatrészhiány még a már nem gyártott változatokhoz sem.

Fiat Ducato alkatrészek nagy választékban

Fiat Ducato alkatrészek beszerzésekor érdemes tisztában lenni azzal, hogy a modell három nagy autógyártó együttműködésének eredménye. A Fiat a francia Peugeot és Citroën gyárral közösen fejlesztette ki az 1982-től napjainkig gyártott kisteherautó prototípusát. A három cég máig külön-külön, a saját márkaneve alatt árulja őket. Fiat Dukato, Citroën Jumper és Peugeot Boxer néven. A számos ráncfelvarrás és generáció váltás miatt elég bonyolult lenne megmondani, hogy jelenleg hányadik generációs Fiat Ducato alkatrészeket készülnek, de az biztos, hogy sikeres modellről van szó.

Utángyártott Fiat Ducato alkatrészek

Fiat Ducato és a multifunkcionális felépítmény

A Fiat Ducato alkatrészek megszámlálhatatlan változata arra vezethető vissza, hogy a kisteherautó, amelyik kisbusz változatban is készül, egy olyan alvázzal rendelkezik, amelyre tetszőleges felépítményt lehet szerelni. Ezért nagyon népszerű például a legkülönfélébb lakókocsik esetében. Ez azt jelenti, hogy karosszéria nélkül, csupasz alvázzal is szállítják, és a megrendelő igény szerinti felépítményt helyezhet rá. A Ducato alkatrészek nagy változatosságát magyarázza az is, hogy a modellt nagyon sok fajta motorral szállítják.