AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

FIAT DOBLO évjárat választása.
  1. tipus
  2. fiat
  3. doblo
Választott gépjármű:

Kérjük válassza ki gépjárműve megfelelő évjáratát

Kérjük válassza ki gépjárműve gyártási évét
Évjárat:


Fiat Doblo alkatrészek nélkül lehet autóalkatrész kereskedést üzemeltetni, de semmi értelme, mert a modellnek mind az első-, mind a második generációs változatához ma is gyártják azokat.

Fiat Doblo alkatrészek Brazíliából

A Fiat Doblo alkatrészek keresettek, mivel a modell egy nagyon praktikus kis méretű van. Tehát egy személyautó és egy kis haszonjármű keveréke. 2000-ben indult meg a gyártása a Fiat brazíliai gyárában, majd ott is folytatódott 2010-től a második generációval. Érdekes és nem szokványos, hogy a második generáció megjelenése után, sem álltak le az első generációs változat gyártásával. Ezek ma is sorozatban készülnek Doblo Classic néven Törökországban. Sikeres modellről van szó, amely megérdemelten söpörte be 2006-ban az év van autója elismerést.

Utángyártott Fiat Doblo alkatrészek

Fiat Doblo egzotikus helyekről

A Fiat Doblo alkatrészek minden szempontból tudják, amit minden Fiat gyártmánynak, vagy a Fiat-beszállítótól származó alkatrésznek tudnia kell. Mégpedig annak ellenére, hogy Európában soha nem gyártották a modellt, bár természetesen a Fiat Doblo alkatrészek egy jelentős hányada az anyavállalat terméke, annak ellenére is, hogy csak olyan „egzotikus” helyeken szerelték össze, mint amilyen Törökország, Brazília, vagy akár Oroszország (Tatárföld) vagy Vietnam. A modellt négy különféle benzines és hét dízelmotorral kínálták eddig.