AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

FIAT CROMA évjárat választása.
  1. tipus
  2. fiat
  3. croma
Választott gépjármű:

Kérjük válassza ki gépjárműve megfelelő évjáratát

Kérjük válassza ki gépjárműve gyártási évét
Évjárat:


Fiat Croma alkatrészek egy nagyobb időintervallumban két időszakban is készültek a hasonló nevű modellhez. Először 1985 és 1996, majd egy kis kihagyást követően 2005 és 2011 között.

Fiat Croma alkatrészek családi autóhoz

A Fiat Croma alkatrészek a márka nagy családi autójához készültek. Az első generációs modellek érdekessége volt, hogy egy olyan alvázra szerelték a Cromát, amely teljesen megegyezett a Saab 9000, a Lancia Thema és az Alfa Romeo 164 alvázával. A Fiat Croma alkatrészek gyártásánál az is újdonság volt, hogy a modell a Fiat első olyan nagy családi autója lett, amely első kerék meghajtást kapott. Élettartama alatt 18 különböző motorral szállították. A másfél literestől a 2,5 literes, 200 lóerősig bezárólag.

Utángyártott Fiat Croma alkatrészek

A biztonságos családi autó

A Fiat Croma alkatrészek és a modell tervezése során kiemelt figyelmet szenteltek a biztonságnak. Mindenek előtt az autóban ülőkre koncentráltak. A Fiat Croma felnőtt utasainak biztonsági tesztjén a modell 5 csillagot kapott. A gyerekek balesetvédelme tekintetében 4-et. A Fiat Croma alkatrészek tervezői azonban kegyetlenül bántak a gyalogosokkal, mert - rájuk vizsgálva a Cromat -, az egy csillag is csak nagy nehezen jött össze, vagyis egy igazi gyalogosgyilkosnak tekinthető a modell, ami nem hangzik túl jól.