AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

FIAT BRAVO évjárat választása.
  1. tipus
  2. fiat
  3. bravo
Választott gépjármű:

Kérjük válassza ki gépjárműve megfelelő évjáratát

Kérjük válassza ki gépjárműve gyártási évét
Évjárat:


Fiat Bravo alkatrészek beszerzés sem ütközik nagyobb akadályba, de odafigyelést igényel, mivel ez alatt a név alatt többször és többféle modellt is gyártott az évek során az olasz autókonszern.

Fiat Bravo alkatrészek már 1995-től

A Fiat Bravo alkatrészek első példányai már 1995-től kaphatók voltak a kereskedőknél és természetesen ma is beszerezhetőek. Ezt az „ősi” modellt 6 évig gyártották, vagyis nem mondható falrengető sikernek. Az ezt követő modell sem váltotta be a hozzá fűzött nagy reményeket, ugyanis a Stilo is csak 6 évig volt gyártásban. Aztán mégis úgy látta a torinói cég, hogy a Bravo jobban csengő név, ki lehetne belőle hozni még valamit, ezért 2007 és 2014 között egy feljavított modellel lépett a piacra, amihez megint Fiat Bravo alkatrészek készültek, hiszen ennek a neve is Bravo lett.

Utángyártott Fiat Bravo alkatrészek

Fiat Bravo Brazíliában

A Fiat Bravo alkatrészek már csak azért sem fognak olyan egykönnyen eltűnni a kereskedők polcairól, mivel a modell brazil változatát máig gyártják, mégpedig többféle motorral, benzinessel és dízellel is szerelve. Betimben, brazíliai gyárában a Fiat ottani gyárában 2010 óta készülnek az autókkal együtt Fiat Bravo alkatrészek is. Természetesen a torinóiak vigyázó szemei előtt, azaz az európaitól egy kicsit sem különböző minőségben. A Bravot 3-3 különböző benzines és dízel motorral kínálják, köztük olyanokkal, amelyek megfelelnek az Euro 5 normának.