AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

AUDI TT évjárat választása.
  1. tipus
  2. audi
  3. tt
Választott gépjármű:

Kérjük válassza ki gépjárműve megfelelő évjáratát

Kérjük válassza ki gépjárműve gyártási évét
Évjárat:


Audi TT alkatrészek 1988 óta készülnek és ezzel kapcsolatban büszkén említhetjük meg, hogy az 1998 óta gyártott modell ma már szinte teljes egészében az Audi győri gyárának a terméke.

Audi TT alkatrészek Magyarországról

Audi TT alkatrészek lassan 20 éve készülnek. Kezdettől a márka győri üzemében szerelték össze a modellt, de az első két generációnál még a karosszéria gyártása és a fényezés Ingolstadtban folyt, de ez a művelet a 3. generációtól, amelyet 2014-ben kezdtek el összeszerelni, már Győrbe került. Természetesen külön ki kell emelni az Audi TT alkatrészek közül a motort, ami teljes egészében nálunk készül. A két ajtós kis sportautó kategóriájában igazi világsiker, ami nem meglepő, hiszen a márka mögött egy autóipari óriás a VW áll.

Utángyártott Audi TT alkatrészek

Az Audi TT is négy kerék meghajtású

Az Audi TT alkatrészek gyártása nagyban támaszkodik az anyacég fejlesztéseire. Magát a karosszériát is a VW A4-es padlólemezére építették, arra, amelyet a VW Golf, vagy a Škoda Octavia esetében használnak. Évek során egyformán készült két- és négy kerék meghajtással. Az Audi TT alkatrészek, amelyeket a 3. generációs modellekhez gyártanak természetesen a technika legújabb vívmányait vonultatják fel. Itt is tetten érhető azonban az anyavállalattal folyó szoros együttműködés, hiszen a 2014-ben bemutatott modell a Volkswagen MQB platformjára épül.