AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

AUDI típus választása.
  1. tipus
  2. audi
Választott gépjármű:


Kérjük válassza ki gépjárműve megfelelő típusát


Audi alkatrészek gyártására csak azon kevesek vállalkoznak, akik a legjobb minőséget tudják nyújtani, mivel a német Volkswagen csoport cégénél, az Audinál ez az együttműködés minimuma.

Audi alkatrészek jelenléte Magyarországon

Nem csak a világ egyik legjobb felső kategóriás autójának a márkaneve, de az Audi alkatrészek számos hazai kötődéssel rendelkezik. Mást ne említsünk: Győrben gyártják a legtöbb motort az Audihoz és természetesen számos beszállító működik a folyók városában. És ha már ez a téma: Magyarországon nem lehet nem megemlíteni a vállalat győri kézilabdában játszott szerepét. A foci rajongók pedig azt is tudják, hogy az FC Bayern München üzleti ügyeit intéző részvénytársaság, az FC Bayern München AG négy részvényesének egyike 8,33 százalékkal az Audi, az ugyanennyit birtokló Alianz biztosító társasággal és az Adidas sportszergyártóval együtt. A részvénytársaság felügyelő bizottságának tagja az Audi elnök-vezérigazgató helyettese Rupert Stadler professzor.

 

Utánagyártott Audi alkatrészek

Nem a Bayern Münchentől híres

A világ jelenleg második-harmadik legnagyobb autógyártója, a Volkswagen csoport tagja. A Volkswagen és az Audi a világ legjobb alkatrész beszállítóinak legnagyobb megrendelői közé tartoznak. Már önmagában ez garancia arra, hogy az Audi alkatrészek minőségben és a műszaki technikai színvonalban a világ élvonalához tartozzanak. Aki ezek gyártására adja a fejét annak egy rendkívül éles és soha véget nem érő versenyben kell helytállnia a vetélytársaival szemben. Folyamatosan a műszaki-technikai fejlesztések élvonalában kell haladnia.

Webáruházunkban is kizárólag csak ilyen, magas minőségű alkatrészek kerülnek forgalmazásra.