AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

AUDI típus választása.
  1. tipus
  2. audi
Választott gépjármű:


Kérjük válassza ki gépjárműve megfelelő típusát


Audi alkatrészek gyártására csak azon kevesek vállalkoznak, akik a legjobb minőséget tudják nyújtani, mivel a német Volkswagen csoport cégénél, az Audinál ez az együttműködés minimuma.

Audi alkatrészek és Magyarország

Az Audi nem csak a világ egyik legjobb felső kategóriás autójának a márkaneve, de az Audi alkatrészek számos hazai kötődéssel rendelkeznek. Mást ne említsünk: Győrben gyártják a legtöbb motort az Audihoz és természetesen számos beszállító működik a folyók városában. És ha már Audi alkatrész a téma: Magyarországon nem lehet nem megemlíteni az Audinak a győri kézilabdában játszott szerepét. A foci rajongók pedig azt is tudják, hogy a FC Bayern München üzleti ügyeit intéző részvénytársaság, az FC Bayern München AG négy részvényesének egyike 8,33 százalékkal az Audi, az ugyanennyit birtokló Alianz biztosító társasággal és az Adidas sportszergyártóval együtt. A részvénytársaság felügyelő bizottságának tagja az Audi elnök-vezérigazgató helyettese Rupert Stadler professzor.

Utánagyártott Audi alkatrészek

Az Audi nem a Bayern Münchentől híres

Az Audi AG a világ jelenleg második-harmadik legnagyobb autógyártója, a Volkswagen csoport tagja. A Volkswagen és az Audi a világ legjobb alkatrész beszállítóinak a legnagyobb megrendelői közé tartoznak. Már önmagában ez garancia arra, hogy az Audi alkatrészek minőségben és a műszaki technikai színvonalban a világ élvonalához tartozzanak. Aki Audi alkatrészek gyártására adja a fejét annak egy rendkívül éles és soha véget nem érő versenyben kell helytállnia a vetélytársaival szemben. Folyamatosan a műszaki-technikai fejlesztések élvonalában kell haladnia.