AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

ALFA ROMEO típus választása.
  1. tipus
  2. alfa_romeo
Választott gépjármű:


Kérjük válassza ki gépjárműve megfelelő típusát


Alfa Romeo alkatrészek forgalmazása minden kereskedő számára rangos feladatot jelent, mert a név alatt több mint 120 éve gyártanak luxus kivitelű sportautókat az itáliai Milánóban. Webáruházunkban nem csak az említett márkához áll rendelkezésére autóalkatrész, nézze meg az összes típust.

Az Alfa Romeo alkatrészek különlegessége

Az Alfa Romeo alkatrészek nem egyszerűen egy kimagasló kvalitásokkal rendelkező sportautó részegységei, de külön-külön is kiváló minőséget képviselnek, készüljenek is a világ bármely szegletében. Ennek oka, hogy a márkanév nem kerülhet fel akármilyen termékre. Csak a megfelelő teszteken átesett gyártóktól származó, valóban a gyártó alkatrészekkel szemben támasztott különleges elvárásainak megfelelőek viselhetik a kígyó-keresztes emblémát, amelyen az embert evő kígyó a milánói Savoyai-dinasztia címeréből származik.

 

Alfa Romeo utánagyártott alkatrész kereső webáruház

A márka mítosza

Az Alfa Romeo alkatrészek kiválóságát megszabó márkanévben az alfa nem a görög ábécé első betűje, hanem az Anonima Lombarda Fabbrica Automobili cégnév rövidítése. Ez magyarul „Névtelen Lombardiai Autógyárat” jelent, ami egészen vicces a világ egyik legismertebb autómárkája esetében. A második szó viszont a gyár második tulajdonosa, Nicola Romeo nevéből ered. A ma gyártott és forgalmazott alkatrészek minden tekintetben gazdagítják a márka legendás örökségét, amelynek genézisét 1976 óta a cég saját múzeumában lehet nyomon követni.