AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Vezérműtengely készlet választása.

Vezérműtengely készlet segítségével lehet a legegyszerűbben elvégezni egy vezérműtengely cserét. A nem gyakori szerelési munkára akkor van szükség, ha olyan maradandó sérülést érte a tengelyt, amit csak a cserével lehet orvosolni. További motorblokk alkatrészek és tömítések elérhetőek áruházunk kínálatában!

 

A vezérműtengely készlet beszerzése

 

A vezérműtengely készlet felhasználása, mint minden készlet esetében nagy mértékben könnyíti meg egy fontos alkatrész komplett cseréjét, hiszen a készlet tartalmazza a feladathoz szükséges valamennyi fontos alkatrészt. Így nem kell azokat egyenként megkeresni és megrendelni. Könnyebb elérni, hogy valamennyi megfeleljen az adott autó márkájának, a konkrét modellnek és az adott évjáratnak, az éppen akkor szerelt motornak és a megfelelő időben a szerelő rendelkezésére álljon. Sok bosszúság, időveszteség és felesleges költség takarítható meg a vezérműtengely készlet igénybevételével.


Keresse meg az autójához megfelelő vezérműtengely készletet:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


A vezérműtengely cseréje

 

Vezérműtengely készlet A vezérműtengely készlet nem tartozik a gyakran használt alkatrészekhez, ezért időben gondolni kell a beszerzésére, amikor felmerül a vezérműtengely cseréje. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy általában nem található raktáron egy adott márka, adott modelljének, konkrét évjáratához járó vezérműtengely. Vagyis a szükséges vezérműtengely készletet meg kell rendelni. A szállításnak van egy átfutási ideje, amit figyelembe kell venni a szerelés időpontjának megtervezésénél. Hogy előre lássuk, mikor esik ki az autó a használatból és ez minél rövidebb ideig tartson.