AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Vezérműtengely elemek választása.

Vezérműtengely alkatrész sokféle van a csapágytól a szimeringig, ezek általában külön menüpont alatt találhatók áruházunkban, itt a vezérműtengely állításához szükséges központi mágnes, illetve szelep található. További motorblokk alkatrészeket keresse webáruházunkban!

A vezérműtengely hibátlan működése kulcskérdés

A vezérműtengely az autó egyik legfontosabb alkatrésze, a tengely, vagy bármely hozzá kapcsolódó alkatrész hibája megbéníthatja a motort. Igaz ez a központi mágnes esetében is. Ha a motor egyenetlenül jár, zakatoló hangot ad, okkal gyanakodhatunk a vezérmű kopására, valamely alkatrésze meghibásodására.


Keresse meg autójához megfelelő vezérműtengely alkatrészt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Elvileg ezek az alkatrészeknek is javíthatók, de legfeljebb csak egyszer és ehhez is nagyfokú szakértelem kell, amit persze jól meg is kell fizetni, hosszabb távon különben is az új alkatrész vásárlása jelenti a jó megoldást.

Vezérműtengely alkatrészek széles választéka

Vezérműtengely elem

Központi mágnes vezérműtengely állításához, illetve szelep is kapható webáruházunkban, az Ina és a Ruville márkákat tudjuk vásárlóink figyelmébe ajánlani. A vásárlói visszajelzések mindkét márka esetében igen kedvezőek. A magas fordulaton elérhető teljesítmény és az alacsony fordulaton leadott nyomaték közötti kompromisszum eléréséhez egy elektronikus vezérlésű, hidraulikus elven működő vezérlésmódosító egységet szerelnek a szívószelepeket mozgató vezérműtengelyre. A módosító része az elektromágnes által működtetett szelep. Természetesen a vezérműtengelyhez kapcsolódó többi alkatrész is megrendelhető, a csapágytól a fogaskeréken át a szimeringig, ezek külön menüpontok alatt találhatók a webáruházunkban.