AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Vezérműlánc készlet választása.

Vezérműlánc készlet tartalmazza a lánc futása közben igénybevett kopó alkatrészeket is a lánccal együtt. Érdemes, szinte kötelező a lánc csere alkalmával ezeket az alkatrészeket is cserélni.

Vezérműlánc készlet cseréje ajánlott szinte minden olyan esetben, amikor látszólag csak a vezérlés egy-egy eleme hibásodott meg.

Azért ajánlott új vezérműlánc készlet beszerelését, mert mire az egyik elem szükséges cseréjekor a többi, ekkor még hibátlannak tűnő  alkatrész elhasználódik, azok akkorra már az eredetileg cserélt alkatrész idejének akár többszörösét is futották. A vezérműlánc készlet csere mellett az szól, hogy hozzá szét kell szedni a motort, ...


Keresse meg autójához megfelelő vezérműlánc készletet:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Vezérműlánc készlet csere

...aminek munkaköltsége akár 30 ezer forint is lehet, így ha majd később kell megint a motorhoz nyúlni, mert egy vezérműlánc készlet árát sikerült részben megtakarítani, akkor akár alaposan rá is fizethetünk. Jobb tehát mindjárt egy teljes vezérműlánc készlet megvásárlása és beszereltetése mellett dönteni. Tekintse meg további kapcsolódó alkatrészeinket is!

Természetesen a vezérműlánc készlet csere csak láncos motorvezérlésű autók esetében jöhet szóba.

Ezek az autók elsősorban a nagyobb teljesítményű, nehezebb gépjárművek csoportjában jellemzőek. Íme néhány márka, amelyek kínálatában a láncos vezérlésű autók gyakoriak: Volkswagen, Škoda, BMW, Opel, Ford, Reanult, Mazda, Isuzu. Szakértők szerint ezek az autók kényesebbek, mint a szíjjal felszereltek. A láncos autóknál nincs konkrétan megadva, mikor válik szükségessé a vezérműlánc készlet csere, ezért nagyon oda kell figyelni. A vezérműlánc készlet csere akkor válik időszerűvé, amikor a megszokottól eltérő hangokat hallunk a vezérmű felől. Ilyenkor nincs mire várni, mert ha nem lépünk időben, elmarad a vezérműlánc készlet csere, akkor nem csak a szelepben, a dugattyúkban, de az egész motorban súlyos károk keletkezhetnek.

Vezérműlánc készlet autójához kedvező árakon webáruházunkban