AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Vezérműlánc feszítő választása.

A vezérműlánc feszítő dolga nem más, mint az, hogy kellően feszes állapotban tartsa a vezérműláncot. A laza vezérműlánc ugyanis jobban kopik, a túlfeszített vezérműlánc pedig hajlamos a szakadásra. Motorblokk alkatrészek, tömítések széles választéka elérhető webáruházunkban!

A vezérműlánc feszítő hibája „ragadós” lehet, miután elromlása egyéb motorhibákhoz vezethet.

Emiatt a láncfeszítő megfelelő működése – hasonlóan a többi motor alkatrészhez – fontos a hajtómű optimális üzemeléshez.  Az ellenőrzése célszerű minden nagyobb javítás alkalmával. Abban az esetben, ha a szakemberek a láncfeszítő hibáját észlelik, akkor többnyire nincs más hátra, ...


Keresse meg autójához megfelelő alkatrészt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Vezérműlánc feszítő

...mint a cseréje. Ezért a vezérműlánc feszítő javítása és cseréje szakavatott szerelő dolga. Mint minden más autóalkatrész, ez is több féle kivitelben, minőségben kapható.

Vezérműlánc feszítő kedvező áron autójához.

Egy adott motorhoz azonban csak egy fajta típusú vezérműlánc feszítő használható, s akkor is azt kell megvennünk, ha magasnak tűnik az adott alkatrész ára. Vagyis, hiába van szinte minden autóalkatrész boltban bő kínálat, s a web shopokban is számtalan vezérműlánc feszítő eladó, nehéz a választás, mert a kocsink hajtóművéhez csak egy adott láncfeszítő a megfelelő, s ezt megtalálja nálunk kedvező áron.