AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Turbócső választása.

A turbócső a turbó és az intercooler között lévő cső. A turbócső bármilyen meghibásodása kihat a turbófeltöltő, illetve a motor működésére, rontja azok a hatásfokát. Ezért  turbócső hiba esetén mihamarabb ajánlott a turbócső javítás, vagy a turbócső csere.

A turbócső javítás és a turbócső csere egyaránt szakmai hozzáértést igényel.

Ezért az amatőrök ne próbálkozzanak meg vele. A turbócső csöveket a turbócső bilincsek rögzítik a be-, és kiömlőnyílásokhoz.  A turbócső bilincsek beszerzésekor döntő jelentősége van a megfelelő méret kiválasztásának.


Keresse meg autójához megfelelő turbócső alkatrészt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


A turbócső anyaga igen sokféle lehet. Így van például műanyag turbócső, acél turbócső, alumínium turbócső, illetve szilikon turbócső és gumi turbócső. Amennyi turbócső eladó, annyi turbócső ár létezik. A turbócső árak ugyanakkor nem tartoznak a legmagasabb autóalkatrész árak közé. Igaz, egy jó minőségű turbócső ára több tízezer forint is lehet. Különösen igaz ez akkor, ha speciális igények alapján történik a turbócső gyártása, a turbócső készítése. De a takarékosabb autósok kosarába kerülhet utángyártott turbócső, vagy felújított turbócső is. Tekintse meg további kapcsolódó termékeink listáját is!