AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Turbó nyomásátalakító választása.

Turbó nyomásátalakító, vagy más néven elektromos nyomásátalakító a turbófeltöltésű motoroknál használják, egészen pontosan az úgy nevezett EGR szelepek vezérlésénél. További motorblokk alkatrészek, autó motor tömítések elérhetőek áruházunkban!

A turbó nyomásátalakító szerepe

Az elektromos nyomásátalakító egy átkapcsoló szelepből és egy nyomáshatárolóból áll és a turbó feltöltéses autóknál az EGR szelep vezérlésében játszik meghatározó szerepet. A korszerű autóknál ugyanis az EGR (exhaust gas recirculation) szelep biztosítja ugyanis az összeköttetést a kipufogócső...


Keresse meg autójához megfelelő turbó nyomásátalakítót:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


...aminek következtében döntő szerepet játszik az optimális üzemanyag-levegő keverék létrehozásában, a motor hatékonyságában és környezetkímélő működésében.

A turbó nyomásátalakító meghibásodása

Turbó nyomásátalakító

A turbó nyomásátalakító működési zavara az egész befecskendezés, a turbófeltöltés vezérlésének összezavarodását eredményezheti, amivel nem csak a motor hatékony működése válik kérdésessé, de végső esetben működésképtelenség léphet fel a motornál. Mivel egy érzékeny és finom berendezésről van szó, ami teljesen kompakt, vagyis egyáltalán nem megbontható, javítására igazából nincs mód. Ezért az egyetlen megoldás a meghibásodása esetén, ha minél gyorsabban kicseréljük és új nyomásátalakítót szerelünk a régi helyére.