AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Tömítés készlet választása.

Tömítés készlet beszerzésével lehet a legcélszerűbben kicserélni a motorblokk alkatrészeknél az elhasználódott tömítéseket úgy, hogy azok a későbbiekben egy időben szoruljanak cserére, hisz a motor megbontása csak egy tömítésért nagyon drága mulatság.

 

A tömítés készlet praktikus és gazdaságos

 

A tömítés készlet alkalmazása a motor számtalan alkatrészénél található tömítések cseréjére a lehető leghatékonyabb megoldás. Azt tudni kell, hogy amikor csak egy tömítés megy tönkre, tehát – elvileg – elég lenne ezt az egyet cserélni, akkor is jobb a tömítés készlet használata és valamennyi cseréje. Mégpedig nem csak azért, mert így legközelebb – nagy valószínűséggel – egy időben használódnak el, hanem azért is, mert az egy meghibásodott tömítés miatt szétszerelt alkatrészek többi tömítése is nagy valószínűséggel már nem is szerelhető vissza, mivel vagy megsérül a kiszerelés közben, vagy már elvesztette a rugalmasságát és visszaszereléskor nem lehet kellő erővel a helyére préselni. 


Keresse meg az autójához megfelelő tömítés készletet:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


A tömítés készlet egyéb előnyei

 

Tömítés készletA tömítés készlet használatának másik nagy előnye, hogy beszerzésekor nem minden egyes aprócska tömítésnél kell utánajárni az adott autó márkájának, modelljének és évjáratának, a pontos motortípusnak, ha a megfelelő tömítés akarjuk beépíteni. Az adott autóhoz járó tömítés készlet tartalmazza az összes tömítést, amelyre szükség lehet a motor szerelésekor. Az sem fordulhat elő, hogy a szétszerelt motor fölött állva azon kell morfondírozni, hogy honnan vegyünk egy hirtelen elő egy tömítést egy egészen bonyolult alkarészhez, mert elfelejtettük azt előzőleg beszerezni.