AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Teljes tömítéskészlet választása.

Teljes tömítéskészlet is vásárolható a felújítandó motorhoz, az elhasználódott, kopott tömítések és szimeringek cseréje garanciát jelent megbízható működéséhez. További autó motor tömítések is elérhetőek webáruházunkban!

Mennyire teljes egy teljes tömítőkészlet?

Egy autómotorban igen sok tömítés van, hiszen nélkülük nem lehetne szivárgás, meghibásodás nélkül összeilleszteni a különböző, gyakran nagy energiával és gyorsan mozgó alkatrészeket. A különböző szetteket, tömítés garnitúrákat sokszor akkor is teljes tömítőkészlet a neve, ha valójában nem teljesek, hiányzik belőlük néhány fontos tömítés.


Keresse meg autójához megfelelő teljes tömítéskészlet alkatrészt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Ezt persze jelzik is, olvasható például, hogy "szelepszár tömítés nélkül". A hiány nem feltétlenül baj, csak éppen erre is figyelni kell. Lehet, hogy a hiányzó alkatrészre nincs is szükségünk, de ha mégis, kereshetünk egy másik szettet, vagy megvehetjük az eredetileg kiszemeltet, külön kiegészítve a hiányzó tömítéssel, attól függően, melyik a gazdaságosabb megoldás.

Elég nagy a választék teljes tömítőkészletekből

Teljes tömítéskészlet

A gyári garnitúrákon kívül is nagy a választék, sok gyártó készít kiváló utángyártott termékeket, a gyárit megközelítő minőségben. Ilyen márka például az Ajusa, a Corteco, a Glaser, az Elring vagy a Payen. A tömítéseket többféle kiszerelésben lehet kapni, a teljes tömítéskészlet mellett van például külön alsó és felső tömítés készlet. Az utóbbiak is érdekesek lehetnek, ha a motor meghibásodása, kopása egy meghatározott területre korlátozódik. Ne feledjük, sokféle tömítés van, például hengerfej tömítés, szelepfedél tömítés, olajteknő tömítés, szívósor és kipufogósor tömítés, főtengely szimering, vezérműtengely szimering és szelepszár szimering - és ezek egyenként is beszerezhetők.