AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Szelepszár szimering készlet választása.

Szelepszár szimering készlet beszerzésével könnyíthetjük meg a szelepszár szimering cseréjét. Hogy mikor válhat szükségessé, azt nem is olyan egyszerű megállapítani, de hengerfej felújításkor szinte mindig érdemes elvégezni. További autó motor tömítéseket keresse áruházunk kínálatában!

A szelepszár szimering probléma jelei

A kopott szelepszár szimering nem tudja visszatartani a kenőolajat, ezért az egyszerűen beszivárog a szívócsatornába, ahol az üzemanyaggal együtt elég. A szelepszár szimering hiba jelei a gyertya és az egész sűrítőtér, illetve a kipufogóoldal kormosodása, a megnövekvő olajfogyasztás, kicsit csökkenő teljesítmény, ...


Keresse meg autójához megfelelő Szelepszár szimering készlet alkatrészt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


...extrém esetben kékes füst a kipufogóból és állandó kopogó, csörömpölő hang. Az üzemanyag fogyasztás is megemelkedhet, hiszen az égéstérbe került olaj miatt jön létre az ideális üzemanyag-levegő keverék, így az égés nem tökéletes.

Szelepszár szimering cseréje

Szelepszár szimering készlet

Szelepszár szimering cseréje esetén nem érdemes spórolnia a szelepek becsiszolásának árával, mivel a szelepcsiszolás is csak a hengerfej teljes szétszerelésével lehetséges. Ha a csiszolást nem végezzük el a szimering cseréjével együtt, a későbbiekben sokkal többe kerül, mert miatta újra le kell szereltetni mindent és a munkadíj mellett megint, be kell szerezni a szükséges tömítéseket, a leszorító tőcsavarokat és egyebeket. Nem beszélve a kocsi nélkülözésével járó kellemetlenségről. A szelepszár szimering készlet megrendelésénél a szokásos gondossággal járjunk el, nehogy a szereléskor derüljön ki, hogy nem a megfelelőt szereztük be.