AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Szelepfedél tömítés választása.

Szelepfedél tömítés a szelepfedél jól záró illesztéséhez szükséges. A szelepfedél a gyújtótekercseket és a gyújtógyertyákat foglalja magában és itt van a motorolaj betöltő nyílása is. További motorblokk alkatrészeket keresse áruházunkban!

Szelepfedél tömítés hiba esetén a szelepfedél tömítésének cseréje a megoldás.

A hidraulika tömítés egy speciális tömítés, amely nem csak a folyadék szivárgását akadályozza meg, de ellenáll az extrém nyomásnak és a nagyon magas hőmérsékletnek. A hidraulika tömítések egyik válfaja a klingerit tömítés. A klingerit tömítés kiválóan ellenáll a magas hőmérsékletnek és ...


Keresse meg autójának megfelelő szelepfedél tömítést:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


...ma már nem tartalmazza eredeti alkotórészét, az azbesztet. Ha szelepfedél tömítés hiba lép fel, akkor az egyetlen megoldás a szelepfedél tömítés csere.

Szelepfedél tömítő paszta.

Szelepfedél tömítésSzelepfedél tömítés

A szelepfedél tömítés cseréje alkalmával kerülhet felhasználásra a szelepfedél tömítés paszta. Ahhoz, hogy a szelepfedés tömítés tökéletes legyen, nem elég a szelepfedél tömítés csere. A szivárgásmentes záródás eléréséhez a legjobb a szelepfedél tömítés paszta használata. A szelepfedél tömítéshez a legjobb, ha tömítéskészlet áll rendelkezésre. A tömítéskészlet mindent tartalmaz, ami nélkül elvégezhetetlen a szelepfedél tömítés cseréje. Magyarországon több városban van olyan üzem, ahol tömítés gyártás folyik.

Szelepfedél tömítés gyártás, tömítéskészítés.

Szelepfedél tömítés gyártás nem más, mint a tömítőanyag méretre szabása meghatározott típusú szelepfedelekhez, vagy más tömítést igénylő alkatrészekhez. Vannak kisebb manufaktúrák is, ahol nem annyira tömítésgyártás, mint inkább szelepfedél tömítés készítés folyik, tehát nem üzemi méretekben készülnek szinte kivétel nélkül szabványos tömítések, hanem sokkal inkább egyedi tömítéskészítés folyik a szükséges, akár egyedi tömítendő elemek részére.