AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Olajteknő javítókészlet választása.

Olajteknő javítókészlet használatával tehetjük ismét használhatóvá az olajteknőt és egyik fontos motorblokk alkatrészét az olajleeresztő csavart, ami gyakran nehezen kicsavarható, betörik, a menete teljesen tönkre megy.

 

Az olajteknő javítókészlet előnyei

 

Az olajteknő javítókészlet legnagyobb előnye, hogy egy komplett csomagban minden megtalálható benne, amire akkor van szükségünk, amikor az alumínium olajteknő csavarjával harcolunk, az olajteknő tömítéseit cseréljük. A gyakorlatban az olajteknő javítókészlet speciális, túlméretezett menetfúrókat, csavarokat, tömítéseket foglal magában egy komplett készletbe gyűjtve. Ezeknek a szerszámoknak a segítségével az olajteknő leszerelése nélkül javítható a beszakadt menet.


Keresse meg az autójához megfelelő olajteknő javítókészletet:


Lényegében arról van szó, hogy a készlet segítségével a tönkre ment menet helyén nagyobb menetet fúrhatunk, amihez illenek a készletben található csavarok.

 

Az olajteknő javítása

 

Olajteknő javítókészletAz olajteknő csak akkor javítható, ha a menetek úgy szakadtak be, hogy a teknő maga nem sérült meg, legfeljebb a tömítések kezdtek el nem kellő pontossággal illeszkedni. Ilyenkor van értelme egyáltalán az olajteknő cseréje helyett a teknő javításába kezdeni. Ha így döntöttünk, mert az olajteknő még javítható, akkor az első, amit meg kell tennünk, hogy beszerezzük az autónk márkájához, az adott modellhez, annak meghatározott évjáratához tartozó olajteknő javító készletet. Ennek használatával lehet az elhasználódott olajteknőt újjá varázsolni. Ha nem találunk megfelelő olajteknő javító készletet, hozzá se fogjunk a munkához.