AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Olajteknő választása.

Olajteknő a neve annak a motorblokk alkatrésznek, amelyben elhelyezkedik a kenőanyag, vagyis a motorolaj. Általában acéllemezből készül sajtolással vagy könnyűfémöntvény kivitelű.

Az olajteknő gyártásmódja típusonként eltérő.

Az olajteknő ár természetesen a kiviteltől, minőségtől függő. Az olajteknő a motorblokkra van rögzítve alulról. Az olajteknő és a motor között olajteknő tömítés található, amely meggátolja a kenőanyag szivárgását. Az olajteknő legalsó pontján egy olajleeresztő csavarral rendelkezik, ...


Keresse meg autójának megfelelő olajteknőt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


...amely gyakran egy mágnessel ellátott záródugó a fém részecskék felfogásához. Így a motor belsejében keletkező fém szennyeződések az olajteknő alján gyűlnek össze, s ennek eredményeként nem károsítják a hajtóművet. 

Olajteknő szivárgás esetén azonnal menjünk szervizbe.

Olajteknő

Abban az esetben, ha a motorból szivárog az olaj, néha meg lehet úszni az olajteknő szervizt egy olajteknő tömítés cserével, vagy szerencsés esetben szóba jöhet az olajteknő javítás is. Akkor azonban, ha az olajteknő megrepedt, nem marad más hátra, mint a cseréje. Webáruházunkban megtalálható több gyártó minőségi terméke, melyek minőségét csillaggal jelőltük, ár érték aránynak megfelelően.