AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Motorcsapágyzás választása.

Motorcsapágyazás nélkül nehéz elképzelni egy autó motorblokk rész teljes felújítását. A motorban ugyanis számos helyen és igen sokféle csapágy működik. Ezek felújítása, pontosabban cseréje a motor felújítás része szokott lenni.

 

A motorcsapágyazás fontossága

 

A motorcsapágyazás azért is fontos, mert a csapágyak hibátlan működése a feltétele annak, hogy a motorban található számos forgó alkatrész is jól tudjon teljesíteni. Különösen érvényes ez a főtengelyre vagy a hajtókarokra, amelyek igen nagy igénybevételnek vannak kitéve a motor működésének egész ideje alatt. Ma már az autóknak ezekben az alkatrészeiben használt csapágyak sem egyedi gyártásúak, hanem szabványos csapágyak, így cseréjük, utánpótlásuk nem túl bonyolult feladat. 


Keresse meg az autójához megfelelő motorcsapágyazás alkatrészeket:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Az igazi kihívás, hogy a motorcsapágyazás megköveteli az egész motor lebontását, szétszerelését.

 

Motorfelújítás, motorcsapágyazás

 

MotorcsapágyazásA motorfelújítás sikeressége nem kis mértékben függ a motorcsapágyazás sikerétől. Ez – a szervizben végzett gondos és szakszerű munka mellett – a felhasznált alkatrészek minőségétől, így a beszerelt csapágyak milyenségétől is függ. A csapágy egy az iparban hosszú ideje és nagy szériában, nagy választékban gyártott alap alkatrész. Ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy minden csapágy ugyanolyan kiváló minőségű, ugyanarra a teljesítményre képes és ugyanolyan sokáig fut meghibásodás nélkül. A csapágyak között is vannak jobb és még jobb márkák.