AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Légszűrő ház tömítés választása.

Légszűrő ház tömítés akadályozza meg az autó motor tömítések között, hogy a légszűrőt magába foglaló légszűrő ház és az autó üzemanyag ellátó rendszerének csatlakozási pontjainál szennyezés vagy fals levegő kerüljön az üzemanyag adagoló rendszerbe.

 

A légszűrő ház tömítés jelentősége

 

A légszűrő ház tömítés a légszűrőház és a benne található légszűrő megfelelő működéséhez szükséges alkatrész, amelynek meghibásodása leronthatja a légszűrés hatásfokát és végső soron komoly galibát okozhat a motor működésében, mert felboríthatja az egész üzemanyag adagoló rendszer kényesen kialakított egyensúlyi rendszerét.


Keresse meg az autójához megfelelő légszűrő ház tömítést:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Arról nem is beszélve, hogy a meghibásodott légszűrőház tömítés miatt szilárd szennyeződés kerülhet a porlasztóba, az üzemanyag adagoló rendszerben, ami tulajdonképpen értelmetlenné teszi a légszűrő működtetését.

 

A légszűrőház tömítés cseréje

 

 

Légszűrő ház tömítés

A légszűrés tehát nem csak akkor lehet eredménytelen, ha a légszűrő eltömődött és már nem képes visszatartani a szennyező részecskéket, de akkor is, ha a légszűrő ház tömítés meghibásodik, átengedi a szűrű mellett a szennyezett levegőt a porlasztó, az üzemanyag adagoló felé. Ennek elkerülését szolgálja a hibátlan és a jól beszerelt légszűrő ház tömítés. Ezért kell odafigyelni és időről időre ellenőrizni a légszűrő ház tömítés állapotát és ha hibát észlelünk, nem szabad halogatni a tömítés cseréjét.