AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Kompresszor javítókészlet választása.

Kompresszor javítókészlet felhasználásával biztosak lehetünk abban, hogy a javítás alkalmával minden esetben elkerülhetetlen gyűrű és tömítéscserék nem maradnak el. További motorblokk alkatrészeket keresse áruházunkban!

A kompresszor javító készlet előnye

A kompresszor javító készlet megvásárlása azzal az előnnyel jár, hogy a kompresszor összeszerelésénél kicserélendő tömítések és gyűrűk maradéktalanul rendelkezésre állnak. Természetesen csak akkor, ha az adott autóba szerelt kompresszorhoz illő javítókészletet szereztünk be.


Keresse meg autójához megfelelő kompresszor javítókészletet:


A kompresszor javítása

Kompresszor javítókészlet autóhozA klímakompresszor minden megbontása alkalmával tanácsos a tömítéseket cserélni, mert javítás közben elkerülhetetlen ezek sérülése, vagy csak nehezen elképzelhető, hogy visszaszerelve is jól fognak zárni. Az autók klímaberendezésének központi eleme a klímakompresszor, amelyet hosszabb használat után cserélni, vagy felújítani kell. Ilyenkor az első helyen szerepel a tömítések cseréje, a kuplung javítása, vagy új kuplung beszerelése, a behúzótekercs, esetleg a csapágyak cseréje. A kompresszor meghibásodásának egyik gyakori oka, hogy poros környezetben a kompresszor szűrői eldugulnak, tisztítás hiányában a lamellák felülete elzáródik, nem tudják leadni a hőt. A kompresszor túlmelegszik, és leáll a klímaberendezés.