AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Kábel választása.

Kábel felhasználásával jutnak el az elektromos jelek a szenzoroktól a központi komputerhez és kábel viszi az elektromos energiát az akkumulátortól, vagy az áramfejlesztőtől az elektromos alkatrészekhez, motorokhoz, motorblokk alkatrészekhez.

A kábel fontos autóalkatrész

Nincs autó több száz méter kábel nélkül. A kábelek egyrészt az autó motorjának és számos más alkatrészének vezérléséhez szükséges elektromos jeleket továbbítják a szenzoroktól a központi komputeren keresztül a vezérelt alkarészekhez, másrészt ugyancsak kábeleken mozog az elektromos energia az autóban, főleg az akkumulátortól, vagy az áramfejlesztőtől az elektromos árammal működő szerkezetekhez, mint például a villanymotorokhoz, vagy a világítást szolgáltató izzókhoz. Rendkívül sok utasítás a vezetőtől ugyancsak kábelen keresztül jut el a kívánt helyre az autóban.


Keresse meg az autójához megfelelő kábelt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Mit kell tudnia a kábelnek

Autó motor KábelA kábelek alapvetően az autóban is azt tudják, amit bárhol máshol, azzal a különbséggel, hogy egy forró motorral száguldó és az úttesten le-föl és oldal irányba is kilengő, a gyorsítás és a lassítás körülményei között a tehetetlenség erőhatásaival is birkózó karosszéria és az út egyenetlenségeit átvevő futómű további kihívásokat jelent a számukra. Az autó kábeleinek állnia kell az esetenként szélsőséges időjárási körülményeket, hideget, meleget, esőt, sarat, havat és port. Mindamellett a vegyszerek, főleg az olaj bomlasztó hatását is ki kell bírnia a rendkívül körültekintően megtervezett szigetelésnek és a szilárd és jól szigetelt kötést biztosító kábelcsatlakozásoknak.