AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Hidraulika szűrő tömítés választása.

Hidraulikus szűrő tömítés gondoskodik az autóban is arról, hogy a hidraulikus berendezéseknél a hidraulika ne tudjon megszökni a rendszerből a szűrő csatlakozási pontjánál, a motorblokk alkatrészeknél.

A hidraulikus szűrő tömítés funkciója

A hidraulikus szűrő tömítés a hidraulikus szűrőnek a hidraulikus rendszerhez való csatlakozási pontjánál gondoskodik arról, hogy a rendszer működését biztosító hidraulikus anyag, jellemzően olaj, ne tudjon elszivárogni, vagy a rendszer működéséhez elengedhetetlen nyomán ne szökhessen meg. A szűrő arról gondoskodik, hogy a rendszerben keringő olajba kerülő szennyeződéseket visszatartsa. A hidraulikus szűrő tömítés a hidraulikus szűrő cseréje alkalmával megbomlik és általában már vissza nem helyezhető, hanem cserélni kell. 


Keresse meg az autójához megfelelő hidraulikus szűrő tömítést:


A hidraulikus szűrő tömítésének ellenállónak kell lennie

Hidraulikus szűrő tömítésA hidraulikus szűrő tömítés, mint általában az autóban található tömítések közül sok hasonló, kellő ellenállást kell tanúsítson a hővel, a vegyi anyagokkal és a nyomással szemben. Egészen egyszerűen fogalmazva, nagy nyomáson, magas hőmérsékleten sem veszítheti el a tömítő képességét. Mindeközben állnia kell azokat a mechanikus hatásokat is, amelyek a motor működése és az autó haladása közben érik. Ezek elsősorban rezgő hatások, amelyek nem szabad, hogy kárt okozzanak a hidraulikus szűrő tömítés anyagában, mert az végzetes lenne, nem csak a szűrű, de az egész hidraulika működésére.