AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Hézagoló alátét választása.

Hézagoló alátét segítségével lehet számos autóalkarész helyzetét beállítani. A hézagoló alátétek, amelyek szabványos anyagokból és méretben készülnek, gyakran megkopott motorblokk alkatrészek méreteit egészítik ki.

A hézagoló alátét szerepe

A hézagoló alátét szinte az autó minden alkatrészénél, így a motortól, de akár a kormányszerkezetnél, vagy a váltónál is előfordulhat. Szerepe nagyon hasznos lehet, ha nem akarunk egy-egy megkopott alkatrészt azonnal kicserélni. A megfelelő méretű hézagoló alátét beszerelésével olyan hatást tudunk elérni, ...


Keresse meg autójához megfelelő hézagoló alátétet:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


...mintha a megkopott alkatrész eredeti méretét állítottuk volna helyre. Ebből következik, hogy a hézagoló alátétek több méretben készülnek, mégpedig szabvány szerint, ahogy az anyagukat is szabvány írja elő.

A hézagoló alátét beszerelése

Hézagoló alátét

A hézagoló alátétnek olyan vastagnak kell lennie, amilyen hézagot ki akarunk vele tölteni. Ez azt jelenti, hogy behelyezésük előtt pontos mérést kell végezni, hogy ki lehessen választani a szabványos méretekben és anyagból rendelkezésre álló megfelelő hézagoló alátétet. Ha ez megvan, akkor lehet a szétszerelt alkatrész megfelelő helyére felhelyezni az alátétet, majd megint ellenőrizni kell, hogy a kellő hatást értük-e el vele. A leírtakból következik, hogy a hézagoló alátéteket készletekben, számos méretet együtt árulnak, hogy szereléskor ki lehessen választani a legmegfelelőbbet.