AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Főtengely szimering választása.

Főtengely szimering a főtengely kuplung és gyújtási oldalán található. Bármelyik főtengelyszimering hibásodik meg, vagy éppen főtengelycsere válik szükségessé, azonnal napirendre kerül a szimeringek beszerzése is az autó motor tömítések közül

A főtengely szimering csere elég komplikált feladat, mert nehéz a főtengelyhez hozzáférni.

A főtengely szimering cseréje általában akkor válik szükségessé, ha főtengely szimering hiba fordul elő. A főtengely szimering hiba több jel alapján diagnosztizálható. Főtengely szimering hiba biztos jele a kékes füst a kipufogóból, mivel a főtengely szimering hiba miatt olaj szivárog az égéstérbe. Ennek a jelenségnek a főtengely szimering olajfolyás a neve.


Keresse meg autójához megfelelő főtengely szimering terméket:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Főtengely szimering

A főtengely szimering olajfolyás következménye a főtengely szimering cseréje. A gőtengely szimering tömítés nagyon gyakori a gépkocsiban és máshol is az egyik legelterjedtebb tömítési mód. A főtengely szimering tömítés megválasztásánál is fontos szempont a szimering ár. A legokosabb dolog itt is, ha az interneten nézünk utána, mert nem csak főtengely szimering van sokféle, de főtengely szimering ár is.