AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Feltöltés választása.

Motorblokk alkatrészekből több is van az autóban, amelyek ráadásul funkcióban, illetve külalakban is nagyban hasonlítanak egymáshoz, valamint nem lehet köztük különbséget tenni bármilyen márkáról és stílusról legyen szó, tehát például a motorblokk feltöltés minden autóban ugyanúgy néz ki. Az egyetlen különbség abban áll, hogy az autó dízeles vagy benzines-e, tehát ha új motorblokk feltöltésre tenne szert, akkor csak azt kell figyelnie, hogy az adott feltöltés dízeles vagy benzines motorhoz készült-e.

Mi a különbség a dízeles, illetve benzines motorok között?

A benzines motorok fő része a henger, amelyből négy is van egy autóban, és ezekben a hengerekben ég el az üzemanyag. A hengerekben levő üzemanyag ezek után megmozgatja a dugattyúkat ezek pedig a tengelyt hajtják, így a vertikális mozgást forgó mozgássá tudják alakítani. A dízeles motorok is négyüteműek, viszont ezeknél nem gyújtógyertyát használunk, hanem nagyobb erővel összepréselik a beszívott levegőt, amely a magas hőmérséklet miatt és a nagy nyomás miatt begyullad, tehát itt nincs szükség gyújtógyertyára úgy, ahogyan a benzines motorok esetében. 


Keresse meg az autójához megfelelő motorblokk feltöltést:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Utángyártott motorblokk feltöltések és azok cseréje

Motorblokk FeltöltésManapság már nemcsak arra van lehetőség, hogy új és eredeti motorblokk feltöltést vásároljon, hanem arra is, hogy utángyártottat szerezzen be, aminek nagy előnye, hogy sokkal kevesebb pénzbe kerül mint az új alkatrész, manapság pedig ez egy nagyon fontos szempont ha autóalkatrészekről van szó. Az utángyártott motorblokk feltöltés ráadásul külalakra és minőségben is teljesen megegyezik az eredeti feltöltéssel, ezért is választják sokan ezeket. Motorblokk feltöltéseket csakis autószervizben szabad cserélni, hiszen tapasztalat és különleges szerszámok szükségesek ahhoz, hogy egy ilyen procedúrát biztonságosan végezzenek el.